Nieuwe projecten
Inmiddels zijn er gesprekken met verschillende partijen voor realisatie van (maļs)doolhoven, labyrinten en andere attracties.

2010: Hoppie's dooltuinen
Vernieuwing van de maisdoolhoven, uitbreiding van de attracties met een skelterbaan, tractor-baan en mega-springkussen.

2010: Maļsdoolhof Kasterlee - Belgiė
In Kasterlee realiseren we 2 maļsdoolhoven en een aantal andere attracties en spellen.

2009: Hoppie's dooltuinen
Vernieuwing van de maisdoolhoven en nieuwe opdrachten en raadsels; tevens uitbreiden met spellen en een midgetgolf-terrein.

2009: Maļsdoolhof Schijndel-700
In Schijndel realiseren we een maļsdoolhof in het kader van het 700-jarig bestaan van Schijndel. Het is een bijzonder ontwerp geworden en er is veel media-aandacht voor.

2009: Maļsdoolhof-terrein Haarle/Hellendoorn
Nabij Hellendoorn in het buurtschap Haarleg realiseren we een 3,5 ha. maļsdoolhof en verschillende andere doolhoven en attracties.

2008: Kasteel Hoensbroek, Heerlen
Kasteel Hoensbroek heeft ons benaderd voor het ontwerp van een maļsdoolhof en verschillende doolhof- en puzzelborden, in de stijl van het Kasteel.

2008: Hoppie's dooltuinen
De voorbereidingen voor Hoppie's dooltuinen zijn weer begonnen. We gaan verschillende nieuwe doolhoven aanleggen met een meer permanent karakter. Wat het zal zijn, houden we nog even geheim.

2007: Landal park Coldenhove
Voor 2008 maken we voor het Landal park Coldenhove in de huisstijl van het park 6 doolhof-speelborden voor plaatsing in het park. Tevens ontwikkelen we verschillende ideeėn en concepten voor aanvullende doolhoven en puzzels.

2007: Landal park Twenhaarsveld, Holten
In het voorjaar van 2007 worden we benaderd om voor een Landal-park een balkendoolpad te ontwerpen. Ook realiseren we - geheel in de huisstijl van het park, met mascotte Bollo - 6 doolhof-speelborden voor plaatsing in het park.

2006 en 2007: Hoppie's Dooltuinen, Ammerzoden
Nog in 2005 wordt Ruud gevraagd na te denken over het ontwerp en realisatie van een doolhofpark in Ammerzoden. Voor een terrein van 6,5 hectare wordt een concept uitgewerkt en in 2006 gerealiseerd.
Hoppie's Dooltuinen is een park met een aantal maļsdoolhoven (samen 10 voetbalvelden groot) en vele verschillende doolhoven en speelmogelijkheden.
Ook in 2007 wordt Hoppie's Dooltuinen verder uitgebreid met een aantal nieuwe doolhoven.

2005: Secret Adventure, Erm
Ruud wordt gevraagd voor de creatieve inbreng bij het realiseren van een themapark in wording; Secret Adventure in Erm (Drenthe).
Het park opent in de zomer van 2005 haar deuren voor de bezoekers. In het seizoen bezoeken bijna 10.000 mensen de maļsdoolhoven, andere doolhoven en attracties in Erm.

Vanaf 2004 nemen de werkzaamheden van de doolhovenier serieuzere vormen aan.

Kies uit het menu rechts voor meer informatie over de gerealiseerde opdrachten en lopende ontwikkelingen.