Motto
Doolhovenier heeft als motto: 'alles is mogelijk en niets is wat het lijkt'.
Waarmee we bedoelen dat op het gebied van doolhoven heel veel mogelijk is en dat wij dat graag waarmaken in de realisatie van verschillende doolhoven (vrij naar de ondertitel van de speelfilm Labyrinth).
Onze kracht ligt in het bedenken van nieuwe vormen van doolhoven, andere materialen en patronen. Creativiteit staat bij ons voorop. Zodat ieder doolhofproduct weer uniek is.

Creatieve concepten
Doolhovenier.nl staat graag aan de basis van nieuwe labyrint- en doolhofinitiatieven. We denken mee en zoeken naar originele vormen. Niet alleen doolhoven, maar ook puzzels, uitdagingen en ander vermaak.
We helpen een doolhofexploitant mee met het toevoegen van onderdelen die zijn park of attractie nog interester maken, zoals puzzels, spelletje in de doolhoven, raadsels, animatie, zoals een spooktocht.

Ontwerpservice
We ontwerpen op verzoek verschillende doolhoven en puzzels, maar ook een compleet dool-speelveld wordt door uitgewerkt en vertaald naar een projectopzet voor de kort en langere termijn. We houden rekening met een voorzichtige start en aanloop, maar bouiwen ruimte voor uitbreiding vanaf de start in. Een flexibele opzet met voldoende ruimte voor eigen inbreng, nieuwe ideeŽn en aanpasbaarheid voor de toekomst.

Realisatie
Desgewenst realiseren we verschillende doolhoven voor de exploitant/opdrachtgever. Maar het is ook goed mogelijk (bijvoorbeeld om kosten te besparen) om de realisatie zelf te doen. Wij leveren duidelijke instructies en veiligheidsaanwijzingen waarmee u zelf de nieuwe doolhoven verantwoord kan aanleggen.

Communicatie
Een fraais (maÔs)doolhof aanleggen is 1; daarna nog exploitabel maken is 2. Bezoekers komen niet vanzelf, afgezien van familieleden en vrienden.
Doolhovenier.nl zorgt desgevraagd voor een communicatie-aanpak, met bijvoorbeeld persberichten, folders en flyers en posters. Ook een mailing aan potentiŽle bezoekersgroepen kunnen we verzorgen.
Desgewenst verzorgen we ook het ontwerp, de ontwikkeling of het beheer van een website. Reclameborden, bewegwijzering, spandoeken en een veelheid aan doolhof-reclameartikelen kunnen we verzorgen.

Innovatie
Creativiteit, uitdaging en vernieuwing op doolhofgebied staan bij ons centraal.
We bedenken graag nieuwe vormen van doolhoven in combinatie met niet-gebruikelijke materialen en uitvoeringen. Doolhovenier.nl heeft inmiddels een aantal unieke doolhofproducten in haar assortiment waarmee de doolhofexploitant zijn park of attractie verder kan uitbreiden. Zowel permanente, eenvoudige als meer complexe doolhoven, maar ook tijdelijke doolhoven behoren daarbij.

Kies uit het menu rechts voor meer informatie ons dienstenpakket en te leveren producten en foto's daarvan.